Like us on Facebook


pondělí 14. března 2016

LADY AIRMAX



Pořád se nemůžu rozhodnot jestli přát vám krásné pondělí není podobné jako zpívat "hodně štěstí zdraví" na pohřbu. A nebo jsme si pondělky prostě jen sami znechutili a nic špatného na nich není? Já se na pondělky snažím dívat jako na skvělou možnost začít znovu s čistým štítem. Naplánuju si program na celý týden, nakoupím spoustu ovoce a zeleniny, dokonce si stíhám i zacvičit. Zbylé dny v týdnu už to většinou tak růžové není. Jestli se mi na pondělcích něco líbí, tak je to ta spousta nadšení a odhodlání dělat věci lépe. Máte někdo tip jak si tohle nadšení udržet celý týden? Sem s ním, prosím!






 NIKE trainers
LEFTIES pants
SECONDHAND coat
MANGO bag and belt

6 komentářů:

  1. keď nemám dobrý týždeň, tak sa snažím myslieť na pozitívne veci, ktoré ma v tom týždni ešte čakajú :)
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  2. Absolutne uzasne zladene!


    Pozyvam na mega GIVEAWAY o Rimmel, Niveu a ine, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
  3. Mě osobně pomáhají motivační obrázky, příběhy druhých, videa. Dokáže mě to nakopnout na další den a nejvíc mi pomáhá cvičení - nejlepší lék na duši :) I když v zimě dost bojuju s leností, takže tě úplně chápu :) Ale držím palec, ať se zase daří :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten kabát je nádherný!

    Jinak jo, pro mě je pondělí sice trochu depka, ale jsem v ten den nejorganizovanější a rozhodně toho nejvíc stihnu. Člověk je po tom víkendu tak nějak soustředěnější.

    Tak pěkné pondělí všem.
    Tereza
    www.terezastastna.com

    OdpovědětVymazat